TÉLI NYITVA NYITÁS: Otthoni munkavégzéssel dolgozunk. Online foglalásaikat, kérdéseiket folyamatosan fogadjuk! Személyes ügyintézés: péntek 14-17:00, szombat 9-12:00 Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet! IRODÁNK FEBRUÁR 23-24 ZÁRVA TART!

CSEHORSZÁG MESEBELI TÁJAIN (Český Krumlov, České Budějovice, Hluboká kastély) ***hotel, reggeli 75.000 HUF/fő

CSEHORSZÁG MESEBELI TÁJAIN (Český Krumlov, České Budějovice, Hluboká kastély) ***hotel, reggeli

 • Úticél -
 • Indulás 2024.04.27
 • Napok száma 2
 • Szállás
 • Utazás módja busszal
 • Ár 75.000 HUF/fő
 • Szabad helyek UTOLSÓ HELYEK!
 • Az ár tartalmazza
 • Az ár nem tartalmazza

  biztosítás, vacsora, belépők

CSEHORSZÁG MESEBELI TÁJAIN

 

Dátum: 2024. április 27-28.
Úti cél: Csehország
Szállás: *** hotel
Ellátás: reggeli

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs

 

Ezúttal Dél-Csehországba invitáljuk vendégeinket...egy kirándulás Dél-Csehország legszebb városaiba (Český Krumlov, České Budějovice, Hluboká kastély), legjobb söreivel fűszerezve.

1. nap: Elutazás a hajnali órákban, Ausztrián keresztül Český Krumlovba (UNESCO), ahol séta a történelmi belvárosban. A lélegzetelállító panoráma és a város hangulatos szűk kis utcácskáiban gyönyörködhetünk. Megfelelő időjárás esetén élménytutajozási lehetőség a Moldván, így a település óvárosát nem csak sétálva hanem tutajról is élvezhetjük! A tutajépítésnek és a tutajozásnak évszázados helyi hagyománya van, hiszen egykor többek között fát, sőt élelmiszert is szállítottak vele. Rövid szabadprogramot követően tovább folytatjuk utunkat Ceské Budejovicébe,a Moldva parti városba, mely Dél-Csehország egyik legnagyobb városa. Német neve Budweiss, innen ered a jól ismert cseh sör neve is. A 13.század óta főzik itt ezt a közkedvelt nedűt. A történelmi belvárosban lévő szállásunk elfoglalása után, fakultatív vacsorázási lehetőség, majd esti séta a látnivalók megtekintésével.

2.nap: Reggeli után a Schwarzenberg hercegek meseszerű, pompázatos várkastályát tekintjük meg Hlubokán, mely a windsori kastélyt idézi elénk. Dél-Csehország neogótikus ékköve. Gyakran emelegetik az egyik legszebb kastélyok között. A katélylátogatást követően szabadidőnket a kastély parkjában és kávézójában tölthetjük. Ezután a világhírű Budvar (Budweiser) sörgyárhoz látogatunk, ahol vásárlási lehetőséget biztosítunk a sörgyár mintaboltjában. Megfelelő létszám esetén fakultatív program keretében a Budwar sörgyár tárlatbemutatójának megtekintése. Ebédelési lehetőség a sörgyár éttermében. A kora délutáni órákban indulás haza, érkezés a forgalmi viszonyoktól függően a késő esti órákban.

 

 

Tájékoztató jellegű belépő árak:

Hluboka kastély: kb. 270 czk/fő,
Ceské Budejovice sörfőzde kb. 250 czk/fő

Fakultatív vacsora: kb. 25 EUR/fő

Tutajozás: 

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!