A járványhelyzet alatt irodánkban személyes ügyintézésre péntek 14-17:00 és szombat 9-12:00 van lehetőség. Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, kérjük keressenek minket telefonon vagy mail-ben: info@caterina.hu

ADVENT ZAKOPANE ***hotel, reggeli 59.990 HUF/fő

ADVENT ZAKOPANE ***hotel, reggeli

 • Úticél -
 • Indulás 2022.12.09
 • Napok száma 3
 • Szállás
 • Utazás módja busszal
 • Ár 59.990 HUF/fő
 • Szabad helyek FOGLALHATÓ
 • Az ár tartalmazza

  buszjegy, szállás *** hotelben központi, de csendes helyen, , csoportkísérő, reggelis ellátás

 • Az ár nem tartalmazza

  biztosítás, fakultatív programok

  Kasprowy Túra: kb. 150 PLN/fő előre foglalandó, előre fizetendő indulás előtt kb. 1 héttel,

  Termálfürdő: kb. 100 PLN/fő előre foglalandó, helyszínen fizetendő,

  Lovas szánozás program: kb. 60 PLN/fő előre foglalandó, előre fizetendő indulás előtt kb. 1 héttel,

  ifa és bejelentkezési díj: kb. 5 PLN/fő/éj

 

ADVENT ZAKOPANE

 

Utazás: busszal
Dátum: 2022. december 9-11.
Úti cél: Lengyelország/Zakopane
Szállás: *** hotel
Ellátás: reggeli

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget

 

 

Program:
1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovákián keresztül Donovaly-ba, ahol rövid fotószünetet tartunk. Ezt követően továbbutazunk Lengyelország mesebeli világába Zakopane-ba, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket. A *** hotel csendes helyen fekszik, de a sétálóutca gyalog csak kb 10 perc innen. Egy, két, háromfős szobákat biztosítunk reggelis ellátással.

Délután szabad program:

Vásárlási lehetőség a piacon, ahol megkóstolhatjuk és természetesen meg is vásárolhatjuk az itt élők saját készítésű sajtjait, de ezen kívül helyi kézműves termékeket, így pl. szépen kidolgozott bőrárut, valamint fából készült dísz- és használati tárgyakat is vásárolhatunk. A szabadprogram során a piac végén található állomásról siklóvasúttal lehet feljutni a Gubałówka csúcsára. (A felvonó téli karbantartása előreláthatólag november 29-december 15-ig tart.)

Zakopane csodálatos tátrai kisváros, Lengyelország első számú télisport-központja. A városka kínálta lehetőségek egyedülállóak, így nem véletlen, hogy olyan népszerű üdülőhely. Este hangulatos éttermekben fogyaszthatjuk el jól megérdemelt vacsoránkat.

 

2. nap: Reggelit követően fakultatív kirándulási lehetőség a Kasprowy-csúcsra. Busszal utazunk a kiindulási pontra, ahonnan kabinos felvonóval jutunk fel a Lengyel-Tátra egyik emblematikus csúcsára, az 1987 méter magasságú Gáspár-csúcsra (Kasprowy Wierch). A szemet gyönyörködtető panoráma megtekintését követően indulunk vissza a szálláshelyünkre.

Rövid szabad programot követően délután ugyancsak fakultatív programként buszra szállunk és egy közeli gyönyörű környezetben elhelyezkedő termálfürdőt keresünk fel, amely felnőtteknek és gyerekeknek is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A fürdőben a termálvízzel feltöltött medencék mellett többféle szauna és más vízi élményeket nyújtó szolgáltatás is várja a látogatókat.

 

3. nap: Reggelit követően szállás elhagyása, buszba pakolás, majd délelőtt szabad program vagy megfelelő mennyiségű hó esetén fakultatív lovas szánozás Zakopane környékén. (a program csak megfelelő létszám és megfelelő hó mennyisége esetén indul!) A déli órákban indulás haza, Donovaly-nál rövid szünetet követően folytatjuk utunkat. Érkezés a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

 

 

Meseszép tájak, rengeteg látnivaló és hamisíthatatlan adventi hangulat a Lengyel-Tátra központjában. Tartsanak velünk!

 

 

 

 

 

Normál ár: 59.990 HUF/fő

pótágyas elhelyezés: 57.990 HUF/fő

 

 

Az ár nem tartalmazza: biztosítás, fakultatív programok

Kasprowy Túra: kb. 150 PLN/fő előre foglalandó, előre fizetendő ,

Termálfürdő: kb. 100 PLN/fő előre foglalandó, helyszínen fizetendő,

Lovas szánozás program: kb. 60 PLN/fő előre foglalandó, helyszínen fizetendő

Ifa és bejelentkezési díj: kb. 5 PLN/fő/éj

 

Egyágyas felár: 30.000 HUF/fő/2 éjszaka

 

 

 

 

Az aktuális covid-és beutazási feltételekről foglalás és elutazás előtt kérjük tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/lengyelorszag

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a belépéshez szükséges egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelőssége, az utazási iroda nem jogosult ezek ellenőrzésére.