Irodánk az elkövetkező hetekben home office-ban dolgozik. Személyesen a következő napokon tart nyitva: november 25 (szombat) 9:00-12:00, november 29 (szerda) 10:00-12:00, december 6 (szerda) 10:00-12:00 . Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől módosulhat, keressenek minket mail-en: info@caterina.hu

ADVENT ZAKOPANE ***hotel, reggeli 59.990 HUF/fő

ADVENT ZAKOPANE ***hotel, reggeli

 • Úticél -
 • Indulás 2023.12.08
 • Napok száma 3
 • Szállás
 • Utazás módja busszal
 • Ár 59.990 HUF/fő
 • Szabad helyek MEGTELT
 • Az ár tartalmazza
 • Az ár nem tartalmazza

  biztosítás, fakultatív programok

  Kasprowy Túra: kb. 160 PLN/fő előre foglalandó, előre fizetendő 

  Lovas szánozás program: kb. 100 PLN/fő előre foglalandó, buszon fizetendő

  Ifa és bejelentkezési díj: kb. 10 PLN/fő/2 éj buszon fizetendő

ADVENT ZAKOPANE

 


Dátum: 2023. december 8-10.
Úti cél: Lengyelország/Zakopane
Szállás: *** hotel
Ellátás: reggeli

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget

 

 

Program:
1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovákián keresztül Donovaly-ba, ahol rövid fotószünetet tartunk. Ezt követően továbbutazunk Lengyelország mesebeli világába Zakopane-ba, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket. A *** hotel csendes helyen fekszik, de a sétálóutca gyalog csak kb 10 perc innen. Egy, két, háromfős szobákat biztosítunk reggelis ellátással.

Délután szabad program:

Vásárlási lehetőség a piacon, ahol megkóstolhatjuk és természetesen meg is vásárolhatjuk az itt élők saját készítésű sajtjait, de ezen kívül helyi kézműves termékeket, így pl. szépen kidolgozott bőrárut, valamint fából készült dísz- és használati tárgyakat is vásárolhatunk. A szabadprogram során a piac végén található állomásról siklóvasúttal lehet feljutni a Gubałówka csúcsára. 

Zakopane csodálatos tátrai kisváros, Lengyelország első számú télisport-központja. A városka kínálta lehetőségek egyedülállóak, így nem véletlen, hogy olyan népszerű üdülőhely. Este hangulatos éttermekben fogyaszthatjuk el jól megérdemelt vacsoránkat.

 

2. nap: Reggelit követően fakultatív kirándulási lehetőség a Kasprowy-csúcsra. Busszal utazunk a kiindulási pontra, ahonnan kabinos felvonóval jutunk fel a Lengyel-Tátra egyik emblematikus csúcsára, az 1987 méter magasságú Gáspár-csúcsra (Kasprowy Wierch). A szemet gyönyörködtető panoráma megtekintését követően indulunk vissza a szálláshelyünkre. Délután szabadprogram,vásárlási és vacsorázási lehetőség a városban. 

 

3. nap: Reggelit követően szállás elhagyása, majd délelőtt szabad program vagy megfelelő mennyiségű hó esetén fakultatív lovas szánozás Zakopane környékén. (a program csak megfelelő létszám és megfelelő hó mennyisége esetén indul!) A déli órákban indulás haza, Donovaly-nál rövid szünetet követően folytatjuk utunkat. Érkezés a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

 

 

Meseszép tájak, rengeteg látnivaló és hamisíthatatlan adventi hangulat a Lengyel-Tátra központjában. Tartsanak velünk!

 

 

 

 

 

Normál ár: 59.990 HUF/fő

pótágyas elhelyezés: 57.990 HUF/fő

 

 

Az ár nem tartalmazza: biztosítás, fakultatív programok

Kasprowy Túra: kb. 160 PLN/fő előre foglalandó, előre fizetendő 

Lovas szánozás program: kb. 100 PLN/fő előre foglalandó, buszon fizetendő

Ifa és bejelentkezési díj: kb. 10 PLN/fő/2 éj buszon fizetendő

 

Egyágyas felár: 30.000 HUF/fő/2 éjszaka