Tavaly ilyenkor már elfogyasztottuk első adventi forralt borunkat és Önökkel együtt a szebbnél szebb adventi vásárokban gyönyörködtünk. Sajnos a körülmények úgy alakultak, hogy az idei évben nem élvezhetjük együtt az adventi időszak varázsát. 🙁 2020-ban továbbra sem indítunk egyetlen utazást sem, így erre az időre irodánk is zárva tart. A járványhelyzet miatt a turizmus igen erős ütést kapott, melyből nehezen fog talpra állni és újraindulni. Bízunk benne, hogy szakmánk iránti hűségünk és Utasaink bizalmának köszönhetően munkánkat csak átmenetileg nehezíti meg a koronavírus okozta helyzet, és minden elmaradt utazást mielőbb pótolhatunk majd. Az előfoglalásokat 2021-re mindaddig nem indítjuk, amíg a helyzet nem változik. Kellemes karácsonyi készülődést és nagyon jó egészséget kívánunk! Köszönjük a sok biztatást, rengeteg kedvességet, jó szót, amit kaptunk Önöktől ebben a nehéz évben. ❤ Várjuk vissza Önöket! ❤

KalandTúra Nyári utazós napközis tábor autóbusszal 35.000 Ft/fő

KalandTúra Nyári utazós napközis tábor autóbusszal

Szakképzett nevelőink színes programokkal és nagy szeretettel várják a legkisebbeket!
"Az igazi öröm, a gyermekeink öröme"

 

 

 • Úticél MAGYARORSZÁG - Budapest és környéke
 • Indulás 2021.07.12
 • Napok száma 5
 • Szállás
 • Utazás módja busz
 • Ár 35.000 Ft/fő
 • Szabad helyek
 • Az ár tartalmazza

  Autóbuszos utazás+programok+belépők+ebédek

 • Az ár nem tartalmazza

  A tízórait és az uzsonnát az otthonról csomagolt szendvicsek biztosítják.

 

Dátum: 2021. július 12-16.
Ajánlott korosztály: 6-12 év
Fel-leszállási hely: Gyömrő, Központi Park 8:00-17:00

(forgalmi viszonyoktól függően alakulhat későbbi érkezés)

 

Táborozásunk során nap, mint nap, új helyre látogatunk, megismerve Magyarország legszebb helyeit. Ellátogatunk a vadasparkba, ahol több, mint 50 állatfajjal ismerkedünk. A bárányok tényleg hallgatnak..a gondozókra? Hogyan működnek a természet bio-fűnyírói, a kecskék? Miből készül, vagyis honnan folyik az igazi tej? A gyerekekkel megtekintjük a világ legnagyobb huszárszobrát és egy kicsit ismerkedünk majd a tradíciókkal és a huszárhagyományokkal. Bevesszük Csókakő várát...és, hogy még önfeledtebb legyen a kirándulás, több szuper játszóteret is útba ejtünk. Mindemellett a jó levegő, játékos tanulás és a mozgás állandó! Bejárjuk a környéket és változatos programokkal fűszerezzük a napi kirándulásokat.
Pedagógus táborvezetőnk (Földesi Józsefné) és animátoraink segítségével bonyolítjuk le programjainkat. A nap végére pedig élményekkel gazdagítva hozzuk vissza gyermekét! Kalandra fel!


Programok: 
Visegrád-Mogyoró-hegy

Budapest és a Vadaspark

Tata és környéke

Csókakő vára-Miskahuszár,

Pákozd-Sukorói Arborétum, 

történetek a buszon, csapatjátékok, kisvonatozás...


Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden gyermek  jól érezze magát!

Jelentkezés: JELENTKEZZ MOST, FIZESS KÉSŐBB!

Fizetési határidő: június 10


 

COVID: A kormány döntése értelmében megtarthatók a nyári gyerektáborok, természetesen a legnagyobb odafigyelés mellett! Felhívjuk a szülők és gyerekek figyelmét, hogy táborunk csak abban az esetben indul, amennyiben a hivatalos szervek állásfoglalása és partnereink közlései alapján biztonságosnak tekinthető.