A járványhelyzet alatt irodánk továbbra is rövidített nyitva tartással üzemel péntek 14-17:00 és szombat 9-12:00. Online folyamatosan elérhetőek vagyunk!

DIÓTÖRŐ AZ OPERETT SZíNHÁZBAN BUSSZAL 5.000 HUF/fő

DIÓTÖRŐ AZ OPERETT SZíNHÁZBAN BUSSZAL

 • Úticél MAGYARORSZÁG -
 • Indulás 2021.12.28
 • Napok száma 1
 • Szállás
 • Utazás módja BUSSZAL
 • Ár 5.000 HUF/fő
 • Szabad helyek MEGTELT
 • Az ár tartalmazza

  busz oda-vissza+színházjegy+az utazás során igény esetén gyermekmegőrzést biztosítunk szakképzett gyermekfelügyelőkkel

 • Az ár nem tartalmazza

Tartsatok velünk egy igazán ünnepi előadásra:

Dátum: 2021. december 28. (kb. 9:15-14:15)

Utazás: busszal 

Úti cél: Budapest, Operett Színház

Felszállási lehetőség: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés

A darab megtekintését 5 éves kortól javasoljuk!

 

Program:

A téli szünetre készülünk egy igazán ünnepi programmal a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a friss sült gesztenye illatát is. Elkezdődik a karácsonyi készülődés, melynek egyik elengedhetetlen eleme a Diótörő. 

A 2019/20-as évadban különleges ünnepi meglepetésként a Budapesti Operettszínház is színpadra állította a klasszikus balettet. A Diótörő - amely Győrben és a Bécsi Állami Operaházban óriási sikerrel, telt ház előtt mutatkozott be - a Magyar Táncművészeti Egyetemmel közös produkció, Harangozó Gyula rendezésében és koreográfiájával. A főszerepekben az egyetem végzős növendékeit is láthatjuk, de több korosztály is színpadra lép az előadás során, változatos és színes kiállítást biztosítva. Érdekesség, hogy Carousel című musicalünkben szereplő ifjú tehetségeket is újra kőszínházunkban köszönthetjük. Klára hercegnő szerepében Kozmér Alexandra, Ottlik M. Laura (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa) és Szelényi Dorka mutatkozott be, Diótörő hercegként Gallai Zsoltot (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosát), Sík Milánt (szintén a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa) és Somai Valért láthatjuk. Az előadás során közreműködik a Budapesti Operettszínház Balettkara és Zenekara, vezényel Pfeiffer Gyula.

 

A Diótörő két felvonásból áll, játékideje 2 × 50 perc.