Kedves Utasaink! Régóta várunk arra, hogy újra Önökkel együtt utazhassunk és az utazás ismét életünk része legyen. Irodánk fokozatosan nyit, így májusban online már folyamatosan elérhetőek vagyunk, útjaink egy része pedig már foglalható honlapunkon. Személyes ügyintézés május 29-től egyelőre a következő napokon lehetséges: PÉNTEK 14:00-17:00 SZOMBAT 9:00-12:00 Várjuk Önöket vissza! ❤ www.caterina.hu info@caterina.hu Irodánk június 19-én technikai okok miatt zárva tart!

BALATON-FELVIDÉKI BARANGOLÁSOK LEVENDULA MAJOR LÁTOGATÁSSAL 12.000 HUF/fő

BALATON-FELVIDÉKI BARANGOLÁSOK LEVENDULA MAJOR LÁTOGATÁSSAL

 • Úticél MAGYARORSZÁG - Balaton-Felvidék
 • Indulás 2021.07.03
 • Napok száma 1
 • Szállás
 • Utazás módja BUSSZAL
 • Ár 12.000 HUF/fő
 • Szabad helyek FOGLALHATÓ
 • Az ár tartalmazza

  Utazás autóbusszal, szakvezetés, túravezetés, belépő a majorba, délutáni frissítő

   

   

 • Az ár nem tartalmazza

  Biztosítás

Utazás: busszal
Dátum: 2021. július 3.
Úti cél: Balaton-Felvidék
Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs, Székesfehérvár M7 Shell kút
 
Fedezzük fel együtt a Balaton-felvidék egyedülálló értékeit, merüljünk el a táj szépségében, a falvak, szőlőhegyek és a levendulás rejtelmeiben! 
 
Indulás a reggeli órákban a Balaton északi partjára, Örvényesre, mely az északi part egyik apró gyöngyszeme. Megismerjük a Balaton parti település egyedi értékeit, majd gyalogosan indulunk felfedezni a környéket. A Pán-forrás érintésével először az őstölgyes, majd az Öreg-hegy felé folytatjuk utunkat, ahol megtekintjük a hely elragadó régi présházait és gyönyörködunk a panorámában. Túránkat követően buszra szállunk és egy elbűvölő levendula majorba látogatunk, ahol egy kis meglepetéssel (frissitő levendulaszörppel vagy gyógygynövényteával, levendulás teasüteménnyel) kedveskedünk Önöknek.  Szakvezetés keretében ismerkedünk a levendulával és természetes alapanyagokkal készített termékek közül vásárolhatunk. A kertlátogatást kifejezetten azok számára ajánljuk, akik fogékonyak e varázslatos hely tájképi és manufakturális biogazdasági értékeire, ahol több, mint 30 fajta levendulát és a kolostorkert gyógynövényeit tekinthetik meg.  Rövid szabad program, majd indulás haza a délutáni órákban, érkezés a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban. 
 
Gyalogos túra:  kb. 5 km
Szintemelkedés: kb. 90 m
Kényelmes, időjáráshoz igazodó ruházat, a túrához megfelelő lábbeli és alapfelszerelés ajánlott!