A járványhelyzet alatt irodánk továbbra is rövidített nyitva tartással üzemel péntek 14-17:00 és szombat 9-12:00. Online folyamatosan elérhetőek vagyunk!

ADVENT AZ ALPOKALJÁN Sopron és a Lővérek csokoládévásárlással 12.990 HUF/fő

ADVENT AZ ALPOKALJÁN Sopron és a Lővérek csokoládévásárlással

 • Úticél MAGYARORSZÁG - SOPRON ÉS KÖRNYÉKE
 • Indulás 2021.12.04
 • Napok száma 1
 • Szállás
 • Utazás módja BUSSZAL
 • Ár 12.990 HUF/fő
 • Szabad helyek UTOLSÓ HELYEK!
 • Az ár tartalmazza
 • Az ár nem tartalmazza

  biztosítások

ADVENT AZ ALPOKALJÁN SOPRON ÉS A LŐVÉREK CSOKOLÁDÉVÁSÁRLÁSSAL

 

Utazás: busszal

Dátum: 2021. december 4.

Úti cél: Sopron és környéke

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs

 

Program:

Indulás a reggeli órákban a Sopron szélén található Harrer Manufaktúrába, ahol vásárlási lehetőséget biztosítunk Önöknek. Az osztrák Harrer cukrászdinasztia a legjobb minőséget és választékot kínálja több mint 4 generáció óta. Válogatott alapanyagokból készült sütemények, torták, kávé- és teakülönlegességek, forró csokoládé, táblás és tört csokoládék, bonbonok, csokoládépasztillák és biocsokoládék közül válogathatnak az ide betérő csoki imádó vendégek. Ezt követően tovább folytatjuk utunkat a Soproni-hegységbe, ahonnan csodálatos körpanoráma tárul elénk. Az egész város és környéke a lábaink alatt hever, sőt jó időben még az Alpok közelebbi csúcsai is jól kivehetőek. Miután kellőképpen kigyönyörködtük magunkat a tájban és magunkba szívtuk a friss levegőt, gyalogos városnézésre indulunk, hogy felfedezzük a már karácsonyi pompában tündöklő várost. Sopron az ország egyik legromantikusabb városa a kanyargós, macskaköves utcákkal, a mesélő kapualjakkal és a színes házakkal együtt, de ezer arcát mutatja a kultúra terén is! Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő- és fahéjillattal, étel- és italfinomságokkal, kézműves termékekkel várják a Sopronba látogató vendégeket. A városnézés után szabad program áll utasaink rendelkezésére. Indulás haza a késő délutáni órákban, érkezés haza a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

 

A szervezők fenntartják a jogot a járványhelyzet miatt a vásárok lemondására. Ebben az esetben is megtartjuk az utat, mert a karácsonyi hangulat vásár nélkül is garantált!