Buszos utazás, Utazás, utazási iroda Gyömrő - Caterina Utazási iroda- Caterina Travel

Caterina utazási iroda Gyömrő, Maglód, Üllő, Péteri

2020 REPÜLŐS-EGYÉNI-BUSZOS UTAZÁSOKÉRT KATT IDE
Kedves Utasaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben, irodánkban a személyes ügyintézés átmenetileg szünetel. Kérjük, hogy e-mailben, levélben vagy online keressenek bennünket. A rengeteg érdeklődő telefonhívás, a külföldi szolgáltatókkal való egyeztetések, dátummódosítások kapcsán hatalmas teher hárul ránk. MÁRCIUS- JÚNIUS 15-IG NEM INDÍTUNK EGYETLEN SAJÁT SZERVEZÉSŰ CSOPORTOT SEM A JÁRVÁNY MIATT. A saját szervezésű június 15-e utáni csoportok indítása annak a függvénye, hogy mikortól javul az egészségügyi helyzet, és mikortól változnak az utazási korlátozások. A sajtóban elhangzottak nem mindig hitelesek, ezért mi fogjuk tájékoztatni Önöket. Tiszta szívből kívánjuk, hogy minél előbb elmúljon ez a rémálom és újra együtt utazhassunk!

VINTGAR-SZURDOK ÉS A BLEDI-TÓ ***hotel, félpanzió


 VINTGAR-SZURDOK ÉS A BLEDI-TÓ ***hotel, félpanzió Online foglalás

Utazás: busszal

Dátum: 2020. április 18-19.

Úti cél:  Bled és környéke

Szállás: *** hotel Bled központjában

Ellátás: félpanzió

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs, Balatonlelle

 

  1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Majd a délutáni órákban érkezés a Bledhez közeli Vintgar szurdokhoz. Az 1,6 km hosszú szurdok függőleges sziklafalak közé ékelődik be, a Radovna folyó vízesései, medencéi és zúgói teszik felejthetetlenné. A szurdokon keresztül a folyó felett lévő fahidakon át, és a sziklák oldalához rögzített fafolyosókon tanösvény vezet, amely a legmagasabb szlovén vízeséssel fejeződik be. A szurdoktúra után Bledbe utazunk, ahol látogatást teszünk a középkori lovagvárban, mely a tó fölé magasodó sziklacsúcson áll. Szállás elfoglalása, szabadprogram, vacsora a szállodában.
  2. Reggeli a szálláshelyen. Ezt követően séta és ismerkedés a várossal. A bledi tóra jellemző csónakokkal áthajózunk a tó közepén elterülő szigetre, ahol meglátogathatjuk a Mária mennybemenetele templomot. A déli órákban indulás Szlovénia fővárosába, Ljubljana-ba, ahol fotószünetet tartunk. A délutáni órákban indulás haza, hazaérkezés a forgalmi viszonyoktól függően a késő esti órákban.

 

Normál ár: 39.990 HUF/fő

Egyágyas felár: 6.900 HUF/fő

 

Az ár tartalmazza: az utazást autóbusszal, idegenvezetőt, programokon való részvételt, szállást *** központi szállodában Bled-ben, félpanziós ellátást

Az ár nem tartalmazza: foglalási díj: (1500 HUF/fő előre fizetendő) biztosítás, belépőket (kb. 40 EUR helyszínen fizetendő), idegenforgalmi adó és bejelentkezési díj (kb. 5 EUR helyszínen fizetendő)

 

 


 VINTGAR-SZURDOK ÉS A BLEDI-TÓ ***hotel, félpanzió Online foglalás
VINTGAR-SZURDOK ÉS A BLEDI-TÓ ***hotel, félpanzió
VINTGAR-SZURDOK ÉS A BLEDI-TÓ ***hotel, félpanzió
VINTGAR-SZURDOK ÉS A BLEDI-TÓ ***hotel, félpanzió
VINTGAR-SZURDOK ÉS A BLEDI-TÓ ***hotel, félpanzió


Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-17:00

Szerda: 14:00-17:00

Csütörtök:14:00-17:00

Péntek: 14:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet!

ONLINE FOGLALÁSAIKAT FOLYAMATOSAN FOGADJUK!

 

 

Hírlevél

Név
E-mail cím

Kapcsolat

Caterina Kft- U001163

 2230 Gyömrő, Táncsics M. u. 81.

Tel/fax:+36 29 741-713
Fax:+36 29 330-682
+36 20/936-05-02

X