Buszos utazás, Utazás, utazási iroda Gyömrő - Caterina Utazási iroda- Caterina Travel

Caterina utazási iroda Gyömrő, Maglód, Üllő, Péteri

2020 REPÜLŐS-EGYÉNI-BUSZOS UTAZÁSOKÉRT KATT IDE
Kedves Utasaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben, irodánkban a személyes ügyintézés átmenetileg szünetel. Kérjük, hogy e-mailben, levélben vagy online keressenek bennünket. A rengeteg érdeklődő telefonhívás, a külföldi szolgáltatókkal való egyeztetések, dátummódosítások kapcsán hatalmas teher hárul ránk. MÁRCIUS- JÚNIUS 15-IG NEM INDÍTUNK EGYETLEN SAJÁT SZERVEZÉSŰ CSOPORTOT SEM A JÁRVÁNY MIATT. A saját szervezésű június 15-e utáni csoportok indítása annak a függvénye, hogy mikortól javul az egészségügyi helyzet, és mikortól változnak az utazási korlátozások. A sajtóban elhangzottak nem mindig hitelesek, ezért mi fogjuk tájékoztatni Önöket. Tiszta szívből kívánjuk, hogy minél előbb elmúljon ez a rémálom és újra együtt utazhassunk!

Kairó - Hurghada (8 nap) - Amwaj Blue Beach Online foglalás


  Utazási feltételek elfogadása.
  Hozzájárulok a személyes adataim feldolgozásához ajánlat készítése céljából. A feldolgozás terjedelméről, céljáról és időpontjáról részletesen tájékozódhat ITT.
  Hozzájárulok a személyes adataim feldolgozásához az idegenforgalmi szolgáltatások és újdonságok küldése céljából. A feldolgozás terjedelméről, céljáról és időpontjáról részletesen tájékozódhat ITT.
  Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Utazás megrendelése: Az utazás megrendelése az előleg, illetve díj megadott időpontig történő kifizetésével véglegesíthető. Az utazási szerződés akkor jön létre, amikor a Caterina Kft. a foglalást nyilvántartásba veszi és visszaigazolja. A megrendelő a foglalás kitöltésével igazolja, hogy megismerte az Általános Utazási Szerződést és a benne foglaltakat elfogadja. Ezek az utazási szerződés részét képezik. A fent említett feltételek a megrendelésen szereplő összes utasra érvényesek. A megrendelő a foglalás elküldésével igazolja, hogy az utazási szerződésen szereplő személyek nevében ő jár el.

Verify Text
Kérem írja be a karaktereket, hogy tudjuk természetes személy és nem egy reklámokat küldő robot. Köszönjük.
(ha nem tudná elolvasni a kataktereket kattintson a képre a frissítéshez)


Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-17:00

Szerda: 14:00-17:00

Csütörtök:14:00-17:00

Péntek: 14:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet!

ONLINE FOGLALÁSAIKAT FOLYAMATOSAN FOGADJUK!

 

 

Hírlevél

Név
E-mail cím

Kapcsolat

Caterina Kft- U001163

 2230 Gyömrő, Táncsics M. u. 81.

Tel/fax:+36 29 741-713
Fax:+36 29 330-682
+36 20/936-05-02

X