Buszos utazás, Utazás, utazási iroda Gyömrő - Caterina Utazási iroda- Caterina Travel

Caterina utazási iroda Gyömrő, Maglód, Üllő, Péteri

2020 REPÜLŐS-EGYÉNI-BUSZOS UTAZÁSOKÉRT KATT IDE
Magyarország Kormánya által hozott újabb utazási korlátozások komoly megpróbáltatások és új helyzetek elé állítanak bennünket. Bízunk benne, hogy szakmánk iránti hűségünk és Utasaink bizalmának köszönhetően munkánkat csak átmenetileg nehezíti meg a koronavírus okozta helyzet, és minden elmaradt utazást mielőbb pótolhatunk majd. Irodánk a kialakult helyzet miatt bizonytalan ideig csak szombatonként 9:00-12:00 tart nyitva. Köszönjük megértésüket!

NYÁRBÚCSÚZTATÓ PRÁGÁBAN


 NYÁRBÚCSÚZTATÓ PRÁGÁBAN Online foglalás

Utazás: busszal

Dátum: 2020. augusztus 29-30.

Úti cél:  Prága

Elhelyezés: Prága külvárosában **(*) saját fürdőszobás kétágyas (franciaágy nem garantált) pótágyazható garniszállóban (kollégium jellegű), lekéréssel  egyágyas és családi 4-5 fős szobák is igényelhetőek

Ellátás: reggeli vagy félpanzió

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs, Mosonmagyaróvár M1

 

Program: 

1.  nap:  Indulás a kora reggeli órákban, folyamatos utazás Csehországig. A délutáni órákban érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Városnézés és ismerkedés az Óvárossal. Többek között megtekintjük a híres Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Fakultatív vacsorázási lehetőséget biztosítunk a belvárosban egy tipikus cseh sörpince étteremben. Azon utasaink, akik nem szeretnének részt venni vacsoraprogramunkon, szabad program áll rendelkezésükre a belvárosban.  Szálláshely elfoglalása az esti órákban.

 

2. nap:  Reggeli a szálláshelyen. Mai programunkat Csehország legfontosabb történelmi műemlékének, a Prágai várnak a megtekintésével kezdjük, mely a világ legnagyobb összefüggő várkomplexuma. Itt található a gyönyörű gótikus Szt. Vitus székesegyház (hétvégén a mise ideje alatt csak kívülről tekinthető meg), a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota az Ulászló teremmel, és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska, mely II. Rudolf császár uralkodása idején épült.  Idegenveztőnk segítségével a gyalogos városnéző sétánk a barokk szobrokkal díszített Károly-hídon át az Óvárosban végződik. Ezt követően szabad program, vásárlási és ebédelési lehetőség egyénileg, majd búcsút intünk a "száztornyú városnak". Érkezés haza a késő esti órákban.

 

 

Normál ár: 29.990 HUF/fő

Vacsora: kb. 15-20 EUR/fő (kérjük foglalásnál jelezni szíveskedjen, buszon fizetendő)

Egyágyas felár: 6.000 UF/fő

 

Az ár tartalmazza: az utazást autóbusszal, csoportkísérőt, helyi idegenvezetőt, programokon való részvételt, szállást *** külvárosi garniszállóban, reggelis ellátást

Az ár nem tartalmazza: biztosítás, belépőket, idegenforgalmi adót (650 Ft/fő), foglalási díj (1500 HUF/fő), fakultatív háromfogásos vacsora cseh sörözőben (kb. 15 -20 EUR/fő), egyágyas felár (6.000 HUF/fő)

 


 NYÁRBÚCSÚZTATÓ PRÁGÁBAN Online foglalás
NYÁRBÚCSÚZTATÓ PRÁGÁBAN
NYÁRBÚCSÚZTATÓ PRÁGÁBAN


Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-17:00

Szerda: 14:00-17:00

Csütörtök:14:00-17:00

Péntek: 14:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet!

ONLINE FOGLALÁSAIKAT FOLYAMATOSAN FOGADJUK!

 

 

Hírlevél

Név
E-mail cím

Kapcsolat

Caterina Kft- U001163

 2230 Gyömrő, Táncsics M. u. 81.

Tel/fax:+36 29 741-713
Fax:+36 29 330-682
+36 20/936-05-02

X