Buszos utazás, Utazás, utazási iroda Gyömrő - Caterina Utazási iroda- Caterina Travel

Caterina utazási iroda Gyömrő, Maglód, Üllő, Péteri

2020 REPÜLŐS-EGYÉNI-BUSZOS UTAZÁSOKÉRT KATT IDE
Kedves Utasaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben, irodánkban a személyes ügyintézés átmenetileg szünetel. Kérjük, hogy e-mailben, levélben vagy online keressenek bennünket. A rengeteg érdeklődő telefonhívás, a külföldi szolgáltatókkal való egyeztetések, dátummódosítások kapcsán hatalmas teher hárul ránk. MÁRCIUS- JÚNIUS 15-IG NEM INDÍTUNK EGYETLEN SAJÁT SZERVEZÉSŰ CSOPORTOT SEM A JÁRVÁNY MIATT. A saját szervezésű június 15-e utáni csoportok indítása annak a függvénye, hogy mikortól javul az egészségügyi helyzet, és mikortól változnak az utazási korlátozások. A sajtóban elhangzottak nem mindig hitelesek, ezért mi fogjuk tájékoztatni Önöket. Tiszta szívből kívánjuk, hogy minél előbb elmúljon ez a rémálom és újra együtt utazhassunk!

KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ


 KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ  Online foglalás

Utazás: busszal

Dátum: 2020. július 18.

Úti cél: Krisna-vögyi búcsú

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés Market Central, Budapest Népliget, Budaörs,

Székesfehérvár M7 Shell kút

 

Indulás a reggeli órákban, majd érkezés a Somogyvámosban található Krisna-völgybe a délelőtti órákban. Egész napos szabad program, részvétel a búcsúban. Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén, aBalatontól csak harminc kilométerre. Kétszázhatvan hektáron fekvő területünk – mely egyben kulturális központ és biofarm is – igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára. Dísztavaink, ligeteink, és arborétumunk több száz növény- és állatfajnak adnak otthont. Tehenészetük, Biokertészetük, valamint az Iskola épülete szintén látogatható; ezek a helyszínek sok-sok érdekességgel várják az érdeklődőket. Vendégek a Recepciótól a Templom épületéhez vezető, kellemes sétaút során tekinthetik meg ezeket a különlegességeket.

 

Délután indulás haza, rövid pihenővel a Balatonparton, Balatonlellére utazunk ahol elfogyaszhatnak egy finom halászlevet vagy sétálhatnak, pihenhetnek. Indulás haza a kora esti órákban, érkezés haza a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

 

Részvételi díj:

Normál ár:             6.990 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszt, csoportkísérőt

A részvételi díj nem tartalmazza: belépő, biztosítás

 


 KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ  Online foglalás
KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ


Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-17:00

Szerda: 14:00-17:00

Csütörtök:14:00-17:00

Péntek: 14:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet!

ONLINE FOGLALÁSAIKAT FOLYAMATOSAN FOGADJUK!

 

 

Hírlevél

Név
E-mail cím

Kapcsolat

Caterina Kft- U001163

 2230 Gyömrő, Táncsics M. u. 81.

Tel/fax:+36 29 741-713
Fax:+36 29 330-682
+36 20/936-05-02

X