Buszos utazás, Utazás, utazási iroda Gyömrő - Caterina Utazási iroda- Caterina Travel

Caterina utazási iroda Gyömrő, Maglód, Üllő, Péteri

2020 REPÜLŐS-EGYÉNI-BUSZOS UTAZÁSOKÉRT KATT IDE
Kedves Utasaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben, irodánkban a személyes ügyintézés átmenetileg szünetel. Kérjük, hogy e-mailben, levélben vagy online keressenek bennünket. A rengeteg érdeklődő telefonhívás, a külföldi szolgáltatókkal való egyeztetések, dátummódosítások kapcsán hatalmas teher hárul ránk. MÁRCIUS- JÚNIUS 15-IG NEM INDÍTUNK EGYETLEN SAJÁT SZERVEZÉSŰ CSOPORTOT SEM A JÁRVÁNY MIATT. A saját szervezésű június 15-e utáni csoportok indítása annak a függvénye, hogy mikortól javul az egészségügyi helyzet, és mikortól változnak az utazási korlátozások. A sajtóban elhangzottak nem mindig hitelesek, ezért mi fogjuk tájékoztatni Önöket. Tiszta szívből kívánjuk, hogy minél előbb elmúljon ez a rémálom és újra együtt utazhassunk!

HÓTALPAS TÚRA VAGY SÍELÉS A SZLOVÁK SÍPARADICSOMBAN


 HÓTALPAS TÚRA VAGY SÍELÉS A SZLOVÁK SÍPARADICSOMBAN Online foglalás

 

Utazás: busszal

Dátum: 2020. február 2.

Úti cél:  Szlovákia/Donovaly

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Dunakeszi M2 Shell

 

 

Legyen a tél a kedvenc évszakod - hótalpazz vagy síelj velünk a Donovaly környéki meseerdőben!

Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás, majd érkezés Szlovákia egyik legkedveltebb síközpontjába Donovaly-ba. Az üdülőfalu gyönyörű környezetben, hófödte hegycsúcsokkal körbezárt völgyben fekszik.

Megérkezés után három program közül választhatnak utasaink! Az egyik lehetőség a síelés és snowboardozás szerelmeseinek kedvez (nekik egész nap szabad program áll rendelkezésükre), a másik lehetőség pedig mindazoknak, akik szeretitk az újabb kihívásokat: hótalpas túrára invitáljuk utasainkat! Harmadik pedig azoknak, akik csak sétálni, relaxálni, gyönyörködni esetleg kutyaszánozni szeretnének a havas síparadicsomban. 

 

Vágyódtál már igazán a havasok titokzatos erdeibe?

Amíg csak kívülről látsz egy behavazott fenyvest, addig azt mondod, hogy szép. Ha viszont elmerülsz hópaplanjában a fák között egy szuper aktív csapattal, azt mondod, ez életed egyik legszebb élménye.

 

Miért csak kívülről szemlélnéd a behavazott fenyvest?

Töltődjél fel velünk testben és lélekben egy nap alatt akár egy hétre elegendő energiával és jókedvvel egy 5 km. -es vitalizáló sétánk során, ahol megtapasztalhatod azt is, hogy milyen egy ősfenyvesben akár az egy méteres hóban, hatalmas talpakon sétálni. És mindeközben élvezzük a csendet, forró teát töltünk a termoszból, lebarnulunk a tél közepén, és akár megfürdetjük egymást a hóban. Élményözön a köbön, és a végén egy betérő a tűzről pattant pásztoros-betyáros kolibába, ahol sztrapacskával nyerhetjük vissza energiánkat.

 

FIGYELEM! A hótalpas séta technikai sport, ugyanakkor nem igényel előképzettséget, mivel a vendégeket a túra előtt betanítjuk az eszköz helyes használatára. Viszont alapvető elvárás a jó kondíció, és egészségügyi állapot. A képeken látható hómennyiség, és időjárás habár jellemző a tájra, de garantálni természetesen mi sem tudjuk. Ellenkező esetben a sípályák szélein hótalpazunk, vagy bakancsos sétát tartunk ebben a környezetben.

 

Indulás haza az időjárási viszonyoktól függően kb. 16:30. Érkezés haza a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

 

 

Normál ár: 8.900 Ft/fő 

 

Az ár tartalmazza: az utazást autóbusszal, csoportkísérőt, túravezetőt

Az ár nem tartalmazza: biztosítás, síbérlet (kb. 26 EUR/fő)

Hótalpas túra esetén a hótalp és túrabot bérlését irodánk biztosítja: 3500 Ft/fő (kérjük foglaláskor jelezni szíveskedjenek)

 

 

 


 HÓTALPAS TÚRA VAGY SÍELÉS A SZLOVÁK SÍPARADICSOMBAN Online foglalás
HÓTALPAS TÚRA VAGY SÍELÉS A SZLOVÁK SÍPARADICSOMBAN
HÓTALPAS TÚRA VAGY SÍELÉS A SZLOVÁK SÍPARADICSOMBAN


Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-17:00

Szerda: 14:00-17:00

Csütörtök:14:00-17:00

Péntek: 14:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet!

ONLINE FOGLALÁSAIKAT FOLYAMATOSAN FOGADJUK!

 

 

Hírlevél

Név
E-mail cím

Kapcsolat

Caterina Kft- U001163

 2230 Gyömrő, Táncsics M. u. 81.

Tel/fax:+36 29 741-713
Fax:+36 29 330-682
+36 20/936-05-02

X