Buszos utazás, Utazás, utazási iroda Gyömrő - Caterina Utazási iroda- Caterina Travel

Caterina utazási iroda Gyömrő, Maglód, Üllő, Péteri

2019 REPÜLŐS-EGYÉNI-BUSZOS UTAZÁSOKÉRT KATT IDE
IRODÁNK 2019. AUGUSZTUS 12-16 KÖZÖTT ZÁRVA TART!

ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió


 ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió Online foglalás

Utazás: busszal

Dátum: 2018. december 1-2.

Úti cél:  Prága

Elhelyezés: Prága külvárosában **(*) saját fürdőszobás kétágyas (franciaágy nem garantált) pótágyazható garniszállóban (kollégium jellegű), lekéréssel  egyágyas és családi 4-5 fős szobák is igényelhetőek

Ellátás: reggeli vagy félpanzió

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs, Mosonmagyaróvár M1

 

Program: 

1.  nap:  Indulás a kora reggeli órákban, folyamatos utazás Csehországig. A délutáni órákban érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Szabad program a belvárosan. Egyénileg ismerkedés az Óvárossal. Többek között megtekinthetik a híres Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Prága egyébként már november közepétől ünnepi légkört áraszt, néhány üzlet még ennél is korábban. Az utcák színes fényekben pompáznak, a gyönyörű kirakatok a boltokba csábítják a vásárlókat, megnyitnak a karácsonyi vásárok és minden nagyobb téren karácsonyfa magasodik. A vásárokban kis fabódékat találhatnak, ahol cseh szuvenírek széles választékát kínálják, továbbá kézműves termékeket, hagyományos karácsonyi díszeket és további ajándéktárgyakat, mint fajátékokat, bábokat, stb... Ha megéhezett, vagy éppen szomjas, nem kell otthagynia a vásárt, hiszen sok bódéban árusítanak tipikus olyan cseh ételeket és italokat, mint a forralt bor (csehül svařák), mézlikőr (medovina) vagy grog.

Fakultatív vacsorázási lehetőséget biztosítunk a belvárosban egy tipikus cseh sörpince étteremben. Azon utasaink, akik nem szeretnének részt venni vacsoraprogramunkon nekik továbbra is szabad program áll rendelkezésükre a belvárosban.  Szálláshely elfoglalása az esti órákban.

 

2. nap:  Reggeli a szálláshelyen. Mai programunkat Csehország legfontosabb történelmi műemlékének, a Prágai várnak a megtekintésével kezdjük, mely a világ legnagyobb összefüggő várkomplexuma. Itt található a gyönyörű gótikus Szt. Vitus székesegyház (hétvégén a mise ideje alatt csak kívülről tekinthető meg), a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota az Ulászló teremmel, és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska, mely II. Rudolf császár uralkodása idején épült.  Idegenveztőnk segítségével a gyalogos városnéző sétánk a barokk szobrokkal díszített Károly-hídon át az Óvárosban végződik majd, az Orloj bábjátékának megtekintésével. Ezt követően szabad program, vásárlási és ebédelési lehetőség egyénileg, majd búcsút intünk a "száztornyú városnak". A gyönyörűen feldíszített város mindig elvarázsolja a turistát. Érkezés haza a késő esti órákban.

 

 

Normál ár: 28.000 HUF/fő

Vacsora: 15 EUR/fő (kérjük foglalásnál jelezni szíveskedjen, buszon fizetendő)

Egyágyas felár: 3.900 UF/fő

 

Az ár tartalmazza: az utazást autóbusszal, csoportkísérőt, helyi idegenvezetőt, programokon való részvételt, szállást *** külvárosi garniszállóban, reggelis ellátást

Az ár nem tartalmazza: biztosítás, belépőket, idegenforgalmi adót (500 Ft/fő), foglalási díj (1500 HUF/fő), fakultatív háromfogásos vacsora cseh sörözőben (15 EUR/fő), egyágyas felár (3.900 HUF/fő)

 


 ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió Online foglalás
ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió
ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió
ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió
ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió
ADVENT PRAGABAN **(*)garnihotel, reggeli vagy félpanzió


Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-17:00

Szerda: 14:00-17:00

Csütörtök:14:00-17:00

Péntek: 14:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet!

ONLINE FOGLALÁSAIKAT FOLYAMATOSAN FOGADJUK!

 

 

Hírlevél

Név
E-mail cím

Kapcsolat

Caterina Kft- U001163

 2230 Gyömrő, Táncsics M. u. 81.

Tel/fax:+36 29 741-713
Fax:+36 29 330-682
+36 20/936-05-02

IRODÁNK 2019. AUGUSZTUS 12-16 KÖZÖTT ZÁRVA TART! X