Buszos utazás, Utazás, utazási iroda Gyömrő - Caterina Utazási iroda- Caterina Travel

Caterina utazási iroda Gyömrő, Maglód, Üllő, Péteri

2020 REPÜLŐS-EGYÉNI-BUSZOS UTAZÁSOKÉRT KATT IDE
Kedves Utasaink! Külföldi csoportjainkat kizárólag abban az esetben indítjuk, ha az adott terület a hivatalos szervek állásfoglalása és partnereink közlései nyomán biztonságosnak tekinthetőek. Online továbbra is elérhetőek vagyunk folyamatosan: info@caterina.hu https://www.facebook.com/caterinautazasiiroda.caterinatravel/ Irodánk személyes ügyintézése augusztus 22-ig: 2020. augusztus 12., 15:00-17:00, 2020. augusztus 22., 9:00-12:00 Megértésüket köszönjük! CaterinaTravel

ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli


 ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli Online foglalás

 


Utazás: busszal

Dátum: 2019. november 23-24.

Úti cél:  LINZ ÉS KÖRNYÉKE

Elhelyezés: Linz belvárosának szélén*** hotel

Ellátás: reggeli

Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs, Mosonmagyaróvár M1

 

Program: 

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Ausztriába. A délutáni órákban érkezés Linz városába, mely az Európa kulturális fővárosa címet viselte 2009-ben.  Linz csillog-villog az advent idején. Ismerkedés a várossal, ahol megtekintjük az ünnepi díszbe öltözött főteret, az óvárosi utcákat és a linz-i dómot. Ezt követően rövid szabad program, ahol mindenki önállóan elvegyülhet a hangulatos adventi forgatagban. A vásárokban kis fabódékat találhatnak, ahol szuvenírek széles választékát kínálják, továbbá kézműves termékeket, hagyományos karácsonyi díszeket és további ajándéktárgyakat, mint fajátékokat, bábokat, stb... Ha megéhezett, vagy éppen szomjas, nem kell otthagynia a vásárt, hiszen sok bódéban árusítanak tipikus olyan adventi ételeket és italokat, mint a forralt bor, puncs, kolbász.. Szállás elfoglalása Linz városában. A programhoz vacsora befizetési lehetőség nincs, a vacsora a karácsonyi vásárban lévő bódéknál, éttermekben megoldható.

2.nap: Reggelit követően utazás Steyr-be, Ausztria egyik leghíresebb adventi városába. Engedje, hogy magával ragadja Steyr varázsa, ahol régi hagyományok elevenednek meg és ahol oly sok minden emlékeztet gyermekkorunk fenyőfa, fahéj és mézeskalács illatú karácsonyaihoz. Az 1000 éves város Európában a legszebb óvárossal rendelkező települések közétartozik. Itt működik a világ egyik legkülönösebb postahivatala is, ahol a gyermekek leveleket adhatnak fel a   Jézuskához (hétvégén korlátozott nyitva tartással), remélve és bízva abban, hogy teljesíti kívánságaikat… Városnézés a főbb látnivalókkal, majd szabadidő az Adventi vásár forgatagában, ahol mindenki kedvére válogathat a karácsonyi finomságokból és csecsebecsékből. Vásárlási és ebédelési lehetőség egyénileg, majd búcsút intünk a mesés Steyr-nek, hiszen a gyönyörűen feldíszített város mindig elvarázsolja a turistát. Érkezés haza a késő esti órákban.

 

Normál ár: 35.000 HUF/fő

 

Az ár tartalmazza: az utazást autóbusszal, csoportkísérőt, helyi idegenvezetőt a programok egy részén, szállást *** szállodában Linz belvárosának szélén, reggelis ellátást

Az ár nem tartalmazza: biztosítás, belépőket, idegenforgalmi adót (700 Ft/fő), bejelentkezési díjat a hotelben (1.000 HUF/fő)

Egyágyas felár: 8.000 HUF/fő

 

                              

   

 

 


 ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli Online foglalás
ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli
ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli
ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli
ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli
ADVENT LINZ ÉS STEYR ***hotel, reggeli


Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-17:00

Szerda: 14:00-17:00

Csütörtök:14:00-17:00

Péntek: 14:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet!

ONLINE FOGLALÁSAIKAT FOLYAMATOSAN FOGADJUK!

 

 

Hírlevél

Név
E-mail cím

Kapcsolat

Caterina Kft- U001163

 2230 Gyömrő, Táncsics M. u. 81.

Tel/fax:+36 29 741-713
Fax:+36 29 330-682
+36 20/936-05-02

X